Over CSC Onderhoud

Wij leveren uw prestaties

Keer terug naar de Homepage of vul hieronder een ander zoekwoord in

Over CSC Onderhoud

CSC Onderhoud (voorheen CSO Sport) is gespecialiseerd in het onderhoud van kunstgrassportvelden en is 100% zusteronderneming van CSC Sport.

Deze specialisatie stelt ons in staat maatwerk te leveren bij het onderhoud van kunstgrassportvelden. Maatwerk niet alleen in de uitvoering van onderhoud, maar ook in het verstrekken van deskundig advies, het begeleiden van uw dagelijks onderhoudsteam, het verzorgen van instructies en opleidingen, en de levering van onderhoudsequipment.

Een hechte club van medewerkers

Sinds de oprichting van CSC Onderhoud in 2009 is een hechte club van medewerkers ontstaan. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onderhoudsmethoden en -materieel. Ons team weet dat hard werken alleen niet voldoende is; de structuur van onze onderhoudsprojecten is gericht op een bestuurbaar proces, dat van kwartaal tot kwartaal wordt bewaakt.

Wij voelen allemaal de verantwoordelijkheid om elke euro zo goed mogelijk te besteden. Onze persoonlijke benadering en directe communicatielijnen versterken dat proces. Wij zijn altijd aanspreekbaar.

PSO
VCA
ISO-9001
ISO-14001
co2 prestatieladder

Advies en onderhoud

CSC Onderhoud is op de Nederlandse markt uw partner op het gebied van advies, fieldmanagement en onderhoud van kunstgrassportvelden voor voetbal, hockey, rugby en korfbal en voor atletiekbanen. Wij luisteren naar de wensen van verenigingen, begrijpen de eisen van gemeenten en vinden – met onze kennis en ervaring – altijd de optimale oplossing.

CSC Onderhoud levert uw prestaties

Wij laten ons graag afrekenen op onze prestaties, die wij – als enige in Nederland – ook durven vast te leggen in een prestatiecontract. Wij verhogen de bespeelbaarheid van uw kunstgrassportvelden, zowel kwalitatief als kwantitatief. FIFA, ISA Sport en NOC*NSF zijn voor ons de basisnorm die we graag overtreffen. Samenwerking is ons welkom, met vrijwilligers van verenigingen, met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met adviesbureaus voor onafhankelijke beoordeling.

CSC Onderhoud levert úw prestaties.

Genoeg redenen om te kiezen

voor CSC Onderhoud

Persoonlijk contact en heldere afspraken

Hoogste kwaliteit (onderhoud bij betaald voetbal en hoofdklasse hockey)

Tevreden opdrachtgevers (gemiddeld een 8.7)

Prestatiegarantie voor onderhoud

Samenwerking met verenigingen

Betere capaciteit, kwaliteit en gebruiksmogelijkheden van sportvelden

CO2-prestatieladder-gecertificeerd

Image