036 - 54 89 320 info@csconderhoud.nl

Waarschuwing onstabiele onderbouw kunstgrasvelden door droogte

Door de aanhoudende droogte kunnen de sporttechnische lagen onder de kunstgrasvelden indrogen en daardoor onstabiel worden. Dit kan sneller gebeuren bij grovere onderbouw constructies waardoor er eventueel spoorvorming kan ontstaan tijdens onderhoudswerkzaamheden. Advies ten behoeve van het onderhoud tijdens aanhoudende droogte: Indien onderhoud niet direct noodzakelijk is, dan gelieve wachten tot de droogte voorbij is….

Reacties uitgeschakeld voor Waarschuwing onstabiele onderbouw kunstgrasvelden door droogte Lees verder

Weersinvloeden kunstgrasvelden

Weersinvloeden kunstgrasvelden Onder de normale Nederlandse weersomstandigheden zal het kunstgrasveld het overgrote deel van de tijd bespeelbaar zijn.   Neerslag Door de goede waterdoorlatendheid van de toplaag en de onderliggende constructie zal het veld snel ontwateren en dus ook weer snel bespeelbaar zijn. Tijdens een zeer zware regenbui kan het voorkomen dat gedurende een korte…

Reacties uitgeschakeld voor Weersinvloeden kunstgrasvelden Lees verder

Onderhoud Gemeente Uden

C.S.O. voert al een aantal jaren naar tevredenheid van Gemeente Uden het complete onderhoud uit van 4 voetbalvelden, 3 hockeyvelden en een Cruijff Court in de gemeente. We zijn er trots op dat Gemeente Uden recentelijk heeft besloten de overeenkomst te verlengen tot eind 2017.

Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud Gemeente Uden Lees verder