We zoeken versterking van ons team in de regio’s Noord-Brabant en Noord-/Zuid-Holland.

Als medewerker onderhoud wordt het jouw taak om het onderhoud aan de kunstgrassportvelden van onze opdrachtgevers uit te voeren. Het onderhoud bestaat uit wekelijks terugkerende werkzaamheden op de kunstgrasvelden, zoals het borstelen en schoonblazen, tot het jaarlijks reinigen van de kunstgrassportvelden. Om deze werkzaamheden uit te voeren heb je de beschikking over diverse onderhoudsmachines waarmee je het onderhoud in Nederland uitvoert. Daarnaast zul je ook ingezet worden om (spoed)reparaties aan de kunstgrasmatten uit te voeren.

Organisatie
CSC Onderhoud is een snelgroeiend bedrijf dat het onderhoud verzorgt van kunstgrassportvelden door heel Nederland. Wij streven ernaar ons in de markt te onderscheiden door persoonlijke dienstverlening op maat, flexibiliteit en een optimale kwaliteit van producten en diensten. Wij verwachten deze instelling ook van onze medewerkers.

Wij vragen
Een enthousiaste medewerker die zelfstandig kan werken en beschikt over
•               MBO werk- en denkniveau.
•               Rijbewijs BE.
•               Ervaring met werken met machines/ tractoren.
•               Affiniteit met de branche en bereidheid tot het verhogen van de eigen productkennis.
•               Geen 9 tot 5 mentaliteit.
•               Goede sociale en contactuele vaardigheden.
•               Zowel zelfstandig als in klein teamverband kunnen werken.
•               VCA diploma is een pré.

Wij bieden
Naast een prettige werksfeer in een informele en ondernemende omgeving bieden wij een bij de functie passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt de welkome versterking van een enthousiast team in een groeiende organisatie.

Interesse?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jos Geres, tel. 036 – 54 89 320. Je schriftelijke motivatie en C.V. kun je sturen naar CSC Onderhoud, t.a.v. personeelszaken, Postbus 1277, 3890 BB Zeewolde of per e-mail: j.geres@csconderhoud.nl.

Bedrijfsacquisitie n.a.v. deze advertentie wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.